香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 |深水步 |太子 |大角咀 |旺角 |油麻地 |佐敦 |尖沙咀 |紅磡 |土瓜灣 |新蒲崗 |九龍城 |觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 則魚涌 | 西灣河 | 筲箕灣
深圳 羅湖 | 福田
搜索
查看: 4209|回復: 7

前女友家姐做左雞

版主

以前同條女一齊個陣見過佢家姐幾次,唔熟,我有昅條女家姐個WECHAT,因為見佢對燈真係唔講得小,皮膚又唔錯,佢家姐曾經人係小弟好多個夜晚既起機對像。

仆街,點知個日係D網度遊黎遊去,見到呢條女個陣個心都一野跳左出黎,個種感覺比初戀第一入洞既觸電感仲強過十倍X2次開方! 心諗︰屌你老臭唔撚係眼花呀嘛你老味湊大?!

跟手按入去睇D相,仆街! 堅係佢黎既! 屌你老味,以前淨係係度幻想佢粒LIN係點,依家直接按相睇! 個種感覺唔知有無人會明係咩心情? 一條以前只能幻想中屌到既女,依家竟然可以隨時俾錢去執佢一劑!

當晚已即時存起D相JJ左一次,第二日已經準備好請假去執佢一劑,但心度又好忐忑,驚佢認出係我唔做我生意,但見過幾次,又散左咁撚耐,佢應該未必認得既.....

到左第二日,請撚左假,帶撚左副平光眼鏡易容,早餐特登食個五香肉丁面,再去7字買罐紅牛增加體力,心諗︰屌你老味一陣鋤到你叫老母! 雖則見佢寫住24小時,都等到下就先打電話,打電話個陣已經去到樓下,個心跳撚到每分鐘200, 打電話個時碌鳩已硬到頂住個肚池,佢如果見完我唔接我生意,咁都要是但搵個地方出左佢,唔係谷精上腦對身體大大有害。

十二點,打電話一約就上到去,一到門口,貼哂D相出黎,後邊一堆SM工具,估唔到佢家姐一係唔玩,一玩玩到咁大,睇落佢以前斯斯文文,唔似玩SM咁重口味,一開門我頭DUPDUP就衝鳩入去,一搬一樓一格局,暗紅光,我帶埋眼鏡又肥撚左二三十磅,佢應該唔認得我。

一睇佢對波,屌真係十年前夢魅以求可以睇全相, 今日唔止睇得仲玩得! 你話我係咩心情? 同佢家姐一齊除衫,睇住佢一件件係我面前碌清光! 以前仲成日著到密密實實....佢一望我碌野就問,嘩你係咪好耐無出野? 一開始已經硬成咁?

一齊入去沖涼,佢家姐撚雀我俾95分,洗洗下條撚踎左係度,伸條脷出黎奶我棍邊,仆街淨係咁我都爭D爆漿! 太刺激了.... 當日同佢食過一餐飯,睇住佢係度啜凍檸茶,點諗到呢條脷日後會用黎奶我支棍?

佢問我玩唔玩SM、女帝呢D,屌梗係唔玩拉,我係要黎執妳一劑完成夢想。

我揀番全套服務400。包造愛最平套餐,骨都唔撚DUP. 我平時執女都係搵300貨仔,今次已俾貴左,不過呢條女第一劑要我俾2千我都要執一獲架勒!

訓左係床度,佢扒底身繼續同我吹,奶均全身,我個陣反而無咩感覺勒,可能個龜頭已經入過佢個口,個下衝激真係好大,佢家姐都算多口水之人,條脷由粒LIN奶遊到春袋,奶極都有口水出,我個上半身都俾佢奶濕哂,當然,佢一邊奶,我一邊起勢JAR佢個波,以前已經見佢對燈爆衫,心口個幾粒鈕長期變型,今日一手JAR落去,果然又軟又彈,粒奶滋未有機會啜,應該都爽滑彈牙。

佢收四舊都無JAR流攤,奶都奶左差不多兩個字,如果佢玩倒轉身含撚,我實會一口奶落佢塊西度,不過佢就無咁做到。

玩到差不多,佢問我屌唔屌,我點頭,上套,等左咁耐既一刻....終於降臨.....

上完套佢座上黎,真係正,真心滿意,塊GAP D肉好豐厚,多汁,佢屌屌下一對燈壓落我心口,我即時拉高小小佢個人啜佢對奶,粒LIN入口口感暢美,俾我又咬又啜,漲到成粒提子咁,好正。

屌得三幾分鐘,我要求換男上女下,佢個陣隻蟹都屌到出哂,D水流到我春袋都係! 劈開佢對脾再入過,佢見我一身汗,問我除唔除左副眼鏡佢 (我全程都無除過眼鏡)。

我心諗︰含又含過屌又屌過,依家認得唔通你叫我走唔收錢咩! 除左副眼鏡佢,我除個陣碌鳩都係係佢塊閪入面,一除即時再禁住佢黎鋤,真係屌到拍拍聲,當然拉,我食左粒犀利事先去,唔係都做唔到呢個效果。

佢家姐真係堅多水,比佢個妹多好多,仲要好扑好多,正到無輪,我屌到佢叫哂春,襯佢猛大口個陣車埋落去,要攻佔就攻佔佢全部,開頭佢打左個突,跟住成條脷伸哂出黎,我呢下真係忍唔到,一炮發射,多年心願終於達成,唔係幻想,唔係打J,真係屌落去發炮。

有樣野估唔到既,係我屌完後佢叫我訓一陣先沖涼,呢個時侯佢除左個套,一口就吸落個龜頭度! 屌呢招係多年前一樓一天后美琪先有既神招大技黎,真係俾佢啜到升天,堪稱為射精後既第二高潮,但中左呢招,連春袋都會麻痺,跟住八九個鐘都硬唔起,係唯一既缺點。

到我俾錢個陣,佢突然淫笑問我︰你係咪XXX.... 我即時個心又勁跳,我話︰係...... 你仲認得我? 佢話︰你一入黎沖涼個陣我就認得你勒.....

知道佢認得我,即時差D又再硬過,認得我都咁淫! 當晚我再去食多左佢一獲。今次連佢塊閪都奶埋,乜撚都俾我玩哂,係爭在無屌到屎眼。

微訊相薄到睇到佢個樣(各位唔好以為個個64919155係電話,唔係電話號碼黎)︰ai64919155

中級會員

睇相 樣都唔算太差
回復 支持 反對

初級會員

How to contact and how much ?
回復 支持 反對

中級會員

咁就走去睇下睇正唔正先
回復 支持 反對

中級會員

睇咗,早几年就好D,或者佢細妹出来做就正
回復 支持 反對

初級會員

唔出奇吖師兄,我連小學同學都遇到過,不過一開門見到個陣都心中都凸一凸,不過我扮唔認得佢以為我唔認得,先無咁尷尬
回復 支持 反對

初級會員

電話係唔係真架
回復 支持 反對

高級會員

人地都講到明唔係電話號碼咯!
回復 支持 反對