香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 |深水步 |太子 |大角咀 |旺角 |油麻地 |佐敦 |尖沙咀 |紅磡 |土瓜灣 |新蒲崗 |九龍城 |觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 則魚涌 | 西灣河 | 筲箕灣
深圳 羅湖 | 福田
搜索
深水埗唯唯深水埗珍珍
樓主: 神秘人

大力仔使男人更強勁

原帖由 jjcc1914 於 2010-8-31 21:30 發表
等緊 波版主同k版主 試用後報告

報左囉!
where can I buy it ??????
BALL兄已出報告, 而家係差我一個報告

睇下今個月出唔出到報告先  因我係後生仔, 血氣方剛, 驚食完之後, 返工成日得閒上黎睇報告, 睇完之後扯到硬晒, 都幾尷尬  所以應該中秋假期間食, 食完後就出動
兩位版主都可以攞到free sample,唔知我攞唔攞到呢,依期又少上指壓玩
好似幾好咁喎,邊到有得賣?我都想試下
冇記錯, 上次佢地好似講普通藥房有售, 不過最穩陣都係等我下次上去時, 幫你地問下邊度有售先
原帖由 tosiuchung 於 2010-9-2 02:22 發表
where can I buy it ??????

It is said in the first post:

6258 1075 ( 產品銷售 ) 市場價 HK$148
3582 3525 ( 產品查詢 ) 許可證編號:HC212837
原帖由 hkhung 於 2010-9-2 12:14 發表
好似幾好咁喎,邊到有得賣?我都想試下

Hung 兄, long time no see!

6258 1075 ( 產品銷售 ) 市場價 HK$148
3582 3525 ( 產品查詢 ) 許可證編號:HC212837
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-2 12:46 發表
冇記錯, 上次佢地好似講普通藥房有售, 不過最穩陣都係等我下次上去時, 幫你地問下邊度有售先

可能經龍兄訂有 discount!
原帖由 LongJJ 於 2010-9-2 12:02 發表
兩位版主都可以攞到free sample,唔知我攞唔攞到呢,依期又少上指壓玩

可能我同K版出報告出得多, 龍兄驚我地冇貨再出報告, 咪送比我地補下囉!!